Mbappe scorede sit første mål i Champions League, Real Madrid besejrede Stuttgart 3-1

Posted on

24/25-sæsonen af ​​Champions League blev endelig skudt i gang. I første runde af Champions League-gruppespillet i denne sæson besejrede Real Madrid Stuttgart 3-1 på Bernabeu og vandt en god start. Det er værd at nævne, at Mbappe også scorede sit første mål i Champions League.

I kampens første halvdel, selvom Real Madrid havde fordelen af ​​hjemmebane, præsterede Stuttgart ihærdigt og skabte trusler mange gange. Kun 10 minutter efter start havde Stuttgarts Milot en glimrende enkelthåndsmulighed, men den formåede ikke at gribe den, og bolden gik forbi stolpen. Efterfølgende tvang Angelo Stiller og Jamie Llewelyn også Real Madrid-målmand Courtois til at lave nøgleredninger i rækkefølge, og Real Madrid virkede lidt passive.

Blot et minut efter, at kampen gik ind i anden halvleg, greb Real Madrid muligheden til kontraangreb. Iført en Real Madrid trøje 2024-25 sendte Chuameni en lang aflevering, Rodrigo skyndte sig i høj fart til højre og krydsede roligt, og Mbappe skubbede let bolden i mål og hjalp Real Madrid med at føre 1-0. Stuttgart gav dog ikke let op. I det 68. minut scorede Deniz Udav et hovedstød fra et hjørnespark for at hjælpe holdet med at udligne.

Efterhånden som spillet gik ind i slutfasen, dukkede Real Madrids erfaring og modstandsdygtighed gradvist frem. I det 83. minut tog Modric et hjørnespark, og Real Madrids forsvarsspiller Antonio Rudiger sprang højt og headede bolden i mål på sin gamle klub Stuttgart og overgik igen stillingen 2-1. I pausetiden kom den unge spiller Enderik ind som indskifter og scorede et langskud i sidste øjeblik, hvilket hjalp Real Madrid med at låse sejren ind med en scoring på 3-1.

I løbet af kampen skabte Stuttgart en masse problemer for Real Madrid, især Courtois vendte skuden mange gange, men Real Madrid vandt endelig sejren med mål i kritiske øjeblikke og præstationer fra topstjerner. For Mbappe, der netop er kommet til holdet, er dette en drømmestart på Champions League, og Real Madrid fik også værdifulde tre point med denne kamp.

Som sæsonen skrider frem, forventes Real Madrid at fortsætte med at forbedre sin status i tilpasningen, stræbe efter at opnå bedre resultater i de næste Champions League-kampe og fortsætte med at lancere en stærk indvirkning på mesterskabet. Venlig påmindelse: Hvis du også er fan af Real Madrid, kan du besøge min hjemmeside og købe en fan fodboldtrøjer.